آموزش کار با افزونه گرویتی فرم

آموزش ساخت فرم با گرویتی فرم

معمولا فرم های استخدام که نیاز به دریافت و جمع آوری اطلاعات کافی فردی، شغلی و مهارتی از افراد دارند به صورت چند مرحله ای ساخته می شوند و جزو پیچده‌ترین فرم‌های یک سایت هستند. در این بخش از آموزش گرویتی فرم قصد داریم آموزش کامل ساخت فرم چند مرحله ای در وردپرس را با این افزونه قدرتمند توضیح دهیم.

آموزش نصب گرویتی فرم

برای نصب افزونه گرویتی فرم ابتدا افزونه را از پیشخوان کاربری خود در راست چین دانلود کرده و سپس از پیشخوان وردپرس > افزونه ها > افزودن فایل افزونه را آپلود کرده و دکمه نصب را بزنید. برای فعالسازی افزونه به بخش افزونه ها برگشته و افزونه را فعال کنید. بعد از نصب افزونه گرویتی فرم، منوی فرم ها به صورت زیر به پیشخوان اضافه می شود.

نصب و اضافه شدن افزونه گرویتی فرم به پیشخوان وردپرس

نکته: شما می توانید نصب افزونه گرویتی فرم را از طریق هاست انجام دهید. به این منظور وارد Public_html > wp-content > plugin شده و فایل افزونه را آپلود و در همان جا اکسترکت کنید. سپس از بخش افزونه ها در پیشخوان وردپرس آن را فعال کنید.
محصول پیشنهادی
بنر
افزونه گرویتی فرم فارسی، Gravity Forms
دسته بندی : افزونه فرم ساز
9911
فروش
88%
رضایت

آموزش تنظیمات افزونه گرویتی فرم

بعد از نصب افزونه گرویتی فرم تنظیمات آن برای شما قابل مشاهده است که در این بخش تنظمیات مهم افزونه گرویتی فرم که به کارتان می آید را به صورت کوتاه توضیح می دهیم.

فرم ها در گرویتی فرم

در این بخش از تنظیمات افزونه Gravity Forms همه فرم هایی که ایجاد کرده اید قابل مشاهده هستند. فرم های فعال، غیر فعال و همه فرم هایی که حذف کرده اید.

بخش فرم ها در افزونه گرویتی فرم

فرم جدید

در بخش فرم جدید افزونه گرویتی فرم می توانید هر فرم جدیدی که بخواهید طراحی کنید.

تنظیمات

  • CSS پیش فرض خروجی: در زمان برون بری و گرفتن خروجی آیا css های پیش فرض هم برای ما برون بری شود یا خیر. از css ها خروجی بگیرد یا خیر.
  • واحد پول پیش فرش: این بخش زمانی که بخواهیم از گرویتی فرم برای ثبت سفارش یا اتصال به درگاه پرداخت استفاده کنیم به کار می آید. افزونه گرویتی فرم راست چین واحد تومان را دارد و نیازی به افزونه فارسی ساز گرویتی فرم نیست.
  • گزارشات: برای نمایش مشکلات گرویتی فرم یا تداخل فرم ها با یکدیگر گزارشاتی را به شما می دهد.
  • منوی نوار ابزار: یک نوار ابزار در بالای پیشخوان وردپرس برای گرویتی فرم برای شما اضافه می کند.
  • به روزرسانی خودکار پس زمینه: بهتر است غیرفعال باشد چون ممکن است بعضی از بروزرسانی های افزونه گرویتی فرم باعث به وجود آمدن اختلال در سایت تان شوند.
  • حالت بدون تداخل: زمانی که یک اسکریپت یا استایل از سمت افزونه های دیگر ایجاد می شود ممکن است با استایلی که در گرویتی فرم استفاده شده یکی باشد که باعث تداخل در کارکرد افزونه می شود. اگر اختلای از نظر نمایش در افزونه مشاهده کردید باید این بخش را فعال کنید اما به صورت پیش فرض بهتر است غیرفعال باشد.
  • خروجی HTML5: اگر از کد HTML اختصاصی در فرم تان اضافه کرده باشید با فعالسازی آن شامل خروجی فرم تان می شود.

آموزش تنظیمات عمومی افزونه گرویتی فرم

ریکپچا: این بخش برای قرار دادن کدهای امنیتی استفاده می شود.

تنظیمات ریکپچا در افزونه گرویتی فرم

Rest Api: به توسعه دهنگان یا برنامه نویسان کمک می کند که تنظیمات این بخش را انجام دهند.

حذف: همه تنظیمات افزونه گرویتی فرم را حذف می کند.

ایمپورت / اکسپورت

برای برون ریزی محتویات فرم می توانید از قسمت ایمپورت / اکسپورت اقدام کنید. به علاوه برای گرفتن خروجی از فرم ها و درون ریزی فرم های آماده، تنظیمات لازم را در اختیار دارید. برای درون ریزی فرمهای آماده، فایل فرم مربوطه را انتخاب و بعد آن را درون ریزی کنید سپس این فرم درون ریزی شده در بخش فرم ها قابل مشاهده است که می توانید آن را ویرایش کنید.

آموزش برون بری و درون ریزی اطلاعات فرم ها در گرویتی فرم

افزونه ها در گرویتی فرم

تمام اددان های گرویتی فرم را در این بخش می توانید فعال کنید.

ساخت فرم جدید با گرویتی فرم

در بخش تنظیمات مشاهده کردید که از طریق بخش فرم جدید و افزودن می توانید یک فرم جدید ایجاد کنید. در این بخش از آموزش گرویتی فرم، در ساخت فرم جدید، برای آن عنوان و توضیحات بگذارید.

آموزش ساخت فرم جدید در افزونه گرویتی فرم

بعد از اینکه فرم جدید را ایجاد کردید وارد صفحه زیر می شوید که باید فرم خود را ایجاد کنید در این بخش سه دسته فیلد وجود دارد که با درگ و دارپ می توانید آنها را به صفحه فرم استخدام خود بکشید و فرم را ایجاد کنید. دقت کنید که یک فرم چند مرحله ای یک فرم چند صفحه ای است. ابتدا به معرفی فیلدهای فرم می پردازیم و سپس مرحله به مرحله با هم ساخت فرم استخدام چند مرحله ای را شروع می کنیم.

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، در سمت چپ، دو سربرگ افزودن فیلد و تنظیمات فیلد وجود دارد، در بخش افزودن فیلد چهار نوع فیلد استاندارد، پیشرفته، پست و قیمت گذاری وجود دارد که در ادامه مهم ترین را توضیح می دهیم.

تنظیمات فرم و افزودن فیلد ها در آموزش گرویتی فرم

فیلدهای استاندارد گرویتی فرم

این بخش شامل مجموعه ای فیلدهای کاربردی است. فیلدهایی مانند متن تک خطی، شماره، کشویی، متن پاراگراف، جداکننده فیلدها، چک باکس، دکمه های رادیویی، کد HTML، صفحه جدید و غیره در این بخش وجود دارند.  هرنوع فیلد سبکی دارد و اجازه ورود کاراکترهای مجاز را به افراد می دهد.

بعد از اینکه یکی از فیلدها را به صفحه اضافه کردید تنظیمات آن در سربرگ تنظیمات فیلد فعال می شود و می توانید آن را تغییر دهید.  در بخش تنظیمات فیلد سه زیر بخش عمومی، ظاهر و پیشرفته قابل مشاهده هستند که در ادامه تنظیمات یک فیلد فرم را برای هر بخش توضیح می دهیم.

فیلدهای استاندارد در افزونه گرویتی فرم

تنظیمات فیلد در افزونه گرویتی فرم

تنظیمات بخش های مختلف افزونه گرویتی شامل موارد زیر است:

آموزش تنظیمات عمومی افزونه Gravity forms

  • برچسب فیلد: عنوان فیلد است که کاربر مشاهده می کند.
  • توضیحات: در زیر فیلد اگر نیاز است توضیحاتی را وارد کنید. مثلا می توانید برای کاربران یک مثال از پر کردن این فیلد را بیاورید.
  • حداکثر کاراکترها: حداکثر تعدا کاراکتر مجازی که کابرر می تواند وارد کند را تعیین کنید.
  • قوانین (ضروری): با این گزینه کاربر ملزم است این فیلد را پر کند تا به مرحله بعد برود.

تنظیمات فیلد در افزونه گرویتی فرم

تنظیمات ظاهر فیلدها در آموزش افزونه گرویتی فرم

در بخش تنظیمات ظاهر موارد زیر قابل انجام است.

  • محل نگهدارنده: متنی که باید داخل فیلد نمایش دهد را از این بخش تعیین می کنید.
  • توضیحات قرار دادن: توضیحات در چه بخشی از فیلد نمایش داده شود یا در بالای فیلد یا پایین فیلد باشد.
  • قابلیت مشاهده برچسب فیلد: برچسب فیلد را نمایش دهد یا پنهان کند.
  • پیام اعتبار سنجی سفارشی: در صورت خطا در هنگام ورود اطلاعات برای ارسال فرم پیغامی که در این بخش تنظیم کردید را نمایش می دهد.
  • اندازه فیلد: اندازه فیلد را در این بخش مشخص می کنید که بزرگ باشد یا کوچک.

تنظیمات ظاهر فیلد در افزونه گرویتی فرم

تنظیمات منطق شرطی در افزونه گرویتی فرم

منطق شرطی برای زمانی است که میخواهید نمایش یک فیلد را به انتخاب قبلی کاربر وابسته کنید.

ساخت منطق شرطی در گرویتی فرم

فیلدهای پیشرفته افزونه گرویتی فرم

فیدهای پیشرفته فیلدهای کاربردی هستند که شامل نام، نام خانوادگی، تاریخ، زمان، تلفن، آدرس، ایمیل، کد ملی، کپچا هستند.

فیلدهای پیشرفته افزونه گرویتی فرم

نکته: هر فیلدی که انتخاب می کنید علاوه بر تنظیمات فیلد که در بخش قبل گفته شد تنظیمات منحصر به فردی نیز دارد که مخصوص به همان فیلد است و بیان همه آنها در این مقاله نمی گنجد. همه فیلدها تنظیمات عمومی، ظاهر و پیشرفته را دارند که می توانید برای همان فیلد موارد عمومی و مواردی که گفته شد را تنظیم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *